VICSAT.DK

go mobile with us

Leverandører

Produkter / samarbejdspartner

Vicsat har mange samarbejdspartnere, som gør at Vicsat har et spændende produkt sortiment. Vicsat er ikke kun en distributør, men en samarbejdspartner med producenten samt forhandleren hvor vi i fællesskab skal skabe vækst. På nedenstående side kan du se et udsnit af vores produksortiment.

 

Blaupunkt GmbH er et 100% Bosch ejet datterselskab af Robert Bosch GmbH i Tyskland. Blaupunkt er kendt for deres gode produkter samt kvalitet.

Du kan læse mere om Blaupunkt HER

  

Carcomm levere vores Aktive holdere som vi betegner som de bedste på markedet. Kvaliteten er i top samt alle Carcomm's holdere bliver leveret med aktiv strømstik samt sikringer. Vicsat forhandler alle Carcomm's produkter.

Du kan læse mere om Carcomm HER

Vicsat er Distributør på EGO som er tysk top kvalitet. Ego er Bluetooth Installations sæt hvor design samt kvalitet går op i en højere enhed. Det er nok noget af det bedste på markedet på nuværende tidspunkt.

Du kan læse mere om EGO HER 

TomTom er verdens største navigationsvirksomhed.

Du kan læse mere om TomTom HER


Vicsat er Distributør for GNS som producere TMC moduler. Alle produkter hvor TMC bruges, bliver leveret fra GNS.

 Af Vicsat egen pruduktion samt Brands kan nævnes. 

Vicsat startede X-Road op i 2002. X-Road var en af de første på markedet med navigation til håndholdte enheder. Med over 50.000 håndholte PDA fra HP samt Fujitsu-Siemens var X-Road en af de største i DK på daværende tidspunkt. Vicsat producere selv hardwaren, hvor softwaren idag bliver lavet af Destinator, derfor hedder det X-Road Destinator. 

Du kan læse mere om X-Road HER.

Tilbehør

Tilbehør til alle typer PDA/smartphones samt andre navigationssystemer bla. kan nævnes tasker,stylus, autolader,220v lader, holdere samt mange andre produkter.

                         

Kamera til biler samt lastbiler.

Et system der kan klare op til 4 kameraer på en gang. Systemet monteres på siden af større køretøjere, anhængere m.m dermed
slipper man for de blinde vinkler. Bakkamera gør at du kan følge med i hvad der sker bagud, gør det også nemt at bakke til trailer, ramper osv.
Alle kameraer ses på den lækre lille 7" skærm der medfølger. Skærmen har auto switch hvilket gør, man har mulighed for at se alle kamera på en gang, eller automatisk skift med "time delay".

Trådløs kamera med skærm som er perfekt til dyretransport.

Komplette Auto Navigation